Свързани новини

10.10.2013 12:20

С дух и оптимизъм България тръгна за Армения

Видян 1497 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Настроението на българските национали е добро при заминаването за Ереван.


Това каза президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов на отлитане за Армения и пожела на момчетата да се класират за Мондиал 2014 в Бразилия.


Михайлов подчерта още, че за да стигнем до баражите - ще ни трябва и малко късмет.


"Мачът ще бъде много тежък за всички нас. Момчетата играха добре по време на цялата квалификация. Надявам се да имаме късмет и Господ да е българин и в двата мача, за да може поне да играем бараж. Разбира се, късметът не е основното, но той винаги е със силните", каза Борислав Михайлов и добави, че всичко от страна на БФС е подсигурено.


Ники Михайлов заяви, че очаква труден мач срещу Армения, докато вторият вратар в отбора Владо Стоянов сподели, че отбора заминава с настроение и е мотивиран за успех. "Мога да кажа, че заминаваме с приповдигнато настроение, всички сме готови за тези решителни битки", бяха първите думи на Стоянов на летище "София".


"Не знам дали този мач е най-важният, но с оглед ситуацията в групата, той осмисля двегодишния ни труд и трябва задължително да го вземем. Готови сме за това и отиваме за трите точки", категоричен бе стражът на Лудогорец.


"Очаквам тежък мач както се подготвяме през цялата седмица, наблюдавахме ги доста добре, при гостуванията играят по-добре, отколкото при домакинствата. Надявам се и утре да бъде така, и да успеем вземем трите точки. Със сигурност ще бъдат нахъсани, ние ще гледаме да си свършим нашата работа. Още миналия лагер казах, че ако не успеем да побеждаваме отбори като Малта и Армения, нямаме място на Световно първенство. Така че се надявам да победим и след това ще мислим за Чехия", заяви от своя страна Ники Михайлов.


Завърналият се в националния тим защитник Павел Виданов сподели, че решителните световни квалификации с Армения и Чехия са мачовете на истината.


"Всичко е наред, знаем за какъв мач отиваме, знаем за какво се борим и каква е важността на срещата. Естествено с хладна глава и със самочувствие и увереност в себе си трябва да излезем и да победим Армения. Притеснение не бих казал, всеки играе футбол. Това са нашите мачове, това са мачовете на истината, казано на футболен език".


"Трикольорите" гостуват в Ереван в световна квалификация в петък от 18:00 часа в много важен сблъсък от световните квалификации.


България е на второ място с актив от 13 точки и има нужда от задължителни две победи за да запази шансовете си за класиране на бараж.


Националният отбор ще си раздели 4 млн. евро премия ако се класира за световното в Бразилия. Финансовият стимул е още един повод лъвовете да се хвърлят здраво срещу Армения и Чехия. Радостната новина е била съобщена на играчите от президента на БФС Боби Михайлов. Парите ще дойдат основно от бонуси, които ФИФА ще даде на футболния съюз.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

скорпион