Свързани новини

05.09.2013 11:39

И спасителите на ЦСКА изреваха от дълговете

Видян 1385 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Редовният проблем на старата власт в ЦСКА - огромните дългове, започна да притиска и новите управляващи. Това призна изпълнителният директор Александър Тодоров.


Той сподели, че постоянно изниква нещо за плащане и затова е забавил заплатите на играчите и служителите. Парите бяха платени миналата седмица, след като се заговори за сериозно недоволство сред играчите, чийто възнаграждения бяха забавени само с няколко дни.


"Работя по въпроса с възнагражденията на служителите. Просто много други плащания ни притискат и затова се забавихме. В скоро време ще обявим и заплатите на последните нови попълнения. Последният, Жереми Фо-Поре подписа за малко пари. Близо 6000 лева е заплатата му", добави изпълнителният директор на ЦСКА.


Финансовото положение на Армията се усложни след отказа на генералния спонсор да удължи договора си, заради което новите екипи на тима са без лого на фланелката. Кога и как ще приключи финансовата сага предстои да видим, лаконичен бе Тодоров.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци