Свързани новини

22.07.2013 10:10

Бразилия ни спря за финала

Видян 1020 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Волейболистите на България спориха за бронзово отличие в Световната лига. Момчетата на Камило Плачи не успяха да победят развихрилите се бразилци на полуфинала в турнира.


Лъвовете отстъпиха с 1:3, но съперникът им просто беше неудържим. Така нашите ще бъдат претенденти за третото място с Италия, с който се срещнаха и в груповата фаза на финалния турнир.


Играчите на селесао просто бяха прекалено силни на вчерашния мач. В отделните части резултатът беше 25:12, 25:17, 23:25, 25:16 в тяхна полза.


Това обаче не отказа лъвовете. Въпреки силната игра на Бразилия и смазващата преднина, нашите момчета намериха сили и в третата част показаха истинските си възможности. До края на гейма двата тима се захапаха и всичко вървеше точка за точка. При 24:23 в наша полза Тодор Алексиев направи блок-аут и донесе гейма на нашата сметка.


Това обаче беше всичко за нас в този мач. В последната част бразилците се развихриха сериозно. След сравнително равностойно начало, те натиснаха педалите и поведоха с 16:9 на втората пауза.


От там им беше лесно да поддържат разликата и в крайна сметка записаха гейма с 25:16, с което взеха и крайния триумф в двубоя. Така момчетата на Бернанрдо Резенде излизат в спора за трофея с Русия. Нашите пък ще играят за първия бронз в Световната лига с Италия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.