Свързани новини

18.07.2013 11:33

Димитър Бербатов отново бележи за Фулъм в контрола

Видян 1409 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Головата машина на Фулъм Димитър Бербатов отново се разписа за своя отбор в предсезонните контроли. Английският тим е на турне в Коста Рика, предаде Айнюз.

Късно снощи Фулъм победи с 3:1 Алахуелензе като Димитър Бербатов отбеляза втория гол за своя тим от дузпа.


Преди два дена Бербатов се разписа два пъти в първата контрола на Фулъм в Централна Америка.

Мениджърът Мартин Йол заложи на Бербатов и Брайън Руис в този мач. За Руис този мач бе много специален защото се изправяше срещу родния си клуб.

Преди срещата имаше проливен дъжд придружен с гръмотевици. Домакините се аклиматизираха по-добре към условията и започнаха по-силно двубоя. Въпреки това обаче в 6-та минута Бербатов оптрави първия изстрел към вратата на домакините.

Костариканците можеха да открият след като Овиедо стреля силно от воле, но топката мина над вратата.  Веднага след това Стив Сидуел бе близо до откриването на резултата като скочи най-високо след центриране от корнер, но вратаря Кишада се справи.

В края на полувремето Брайън Руис стигна до голово положение след много добра солова акция, но отново вратаря спаси своя отбор. Фулъм успя да намери гола малко след почивката. При едно центриране от корнер Стив Сидуел бе изпуснат и се разписа за 1:0.

Домакините натиснаха след гола и Гевара успя да изравни в 72-та минута с хубав удар. Само седем минути по-късно обаче резервата Качаниклич бе повален в наказателното поле и Бербатов се разписа от бялата точка с премерен удар в дясно от вратаря.

Веднага след гола Бербатов бе заменен. Крайният резултат бе оформен от Брайън Руис в 87-та минута, който с мощен удар не остави шансове на вратаря. Следващата контрола на Фулъм е срещу Депортиво Саприса на 20 юли.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.