Свързани новини

02.07.2013 11:15

Учредиха ЦСКА 1923 АД

Видян 1386 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Акционерно дружество ЦСКА 1923 АД бе учредено вчера в София. Учредители на дружеството са Аспарух Никодимов, Димитър Пенев и Стоян Йорданов до отправяне на покана към Христо Стоичков за президент. Това ще се случи след евентуално положително решение на Изпълкома на БФС.


ЦСКА 1923 АД има за цел да изкупи акциите на Нефтохимик 1962 Бургас, съобщиха учредителите в отворено писмо. В писмото се отправя призив за насрочване на извънредно заседание на Изпълкома на БФС, което да доведе до положително решение за бъдещето на ЦСКА. Когато въпросната сделка стане факт, придобитото търговско дружество официално ще премести седалището си на адрес булевард Драган Цанков 3 в София, ще смени името, цветовете и емблемата си, посочва се още в писмото. ЦСКА 1923 АД ще сключи предварителен договор с ПФК ЦСКА ЕАД за изкупуване на акциите на клуба, след изчистването на дълговете от страна на старите собственици.


Проектът е подкрепен от Георги Димитров - Джеки, Георги Илиев - Майкъла, Спас Джевизов, Тончо Токмакчиев, Джими Найденов, и още много други легенди и привърженици.


Членът на Управителния съвет на Нефтохимик (Бургас) Николай Тодоров направи кратко изявление пред официалния сайт на клуба по повод разпространено отворено писмо. Той категорично отрече да са водени разговори с представители на друг български клуб за преотстъпването на акциите на тима.


"За пореден път се налага от името на УС и собственика на клуба г-н Николай Филипов да отрека появила се информация, относно преотстъпването на акциите на клуба на друг български клуб. Това няма как да се случи. Нефтохимик се готви за старта на сезона в А група, останалото са спекулации. Смятам, че е най-меко казано некоректно да се заявява в прав текст цитирам, че ЦСКА 1923 АД има за цел да изкупи акциите на Нефтохимик 1962 Бургас, както се твърди в отворено писмо.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

дева