Свързани новини

28.06.2013 10:32

УЕФА прави модерен стадион за 15 милиона лева на националите ни

Видян 1474 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Националните отбори по футбол на България съвсем скоро ще имат модерна база за 15 милиона лева, на която ще могат да се подготвят. Това обяви президента на БФС Борислав Михайлов.


Тренировъчният център ще бъде построен в Бояна и ще обслужва националните отбори на България. Там ще бъдат изградени три футболни игрища с осветление - две с нормални размери, а едното от тях ще е с трибуни за 500 зрители. На него ще може да се играят приятелски срещи. Два от терените ще бъдат с естествена и един с изкуствена трева. Ще има и два тенискорта. Проектът се финансира изцяло от УЕФА, обясни Михайлов. До него ще има и обществен достъп.


В Банкя пък ще бъде изградена и голяма детска площадка. По този повод Михайлов сподели, че първата копка ще бъде следващата седмица. Строежът ще продължи 12-14 месеца. „Ще имаме на разположение една супербаза. Една от най-модерните в Европа. Ще струва 15 милиона лева. След 28 години този проект остава в полза на държавата. Земята е държавна. Правец е друга инвестиция, имаме терен. Ще го използваме и него. Там инвестицията ще бъде на ФИФА“, обясни шефът на БФС.


Същевременно стана ясно, че ЦСКА може да отнесе сериозна санкция, заради отказа си да участва в Лига Европа, предупреди Михайлов. Има глоба, а има и период от 1 до 3 години да се забрани на ЦСКА да участва в Европа. Но това ще стане, само ако се даде клубът на дисциплинарната комисия на централата, разясни Михайлов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности за