Свързани новини

17.06.2013 16:22

Ботев Пловдив бута стадиона

Видян 1216 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ботев Пловдив започва мащабен ремонт на клубното си съоръжение - стадион "Христо Ботев". До няколко дни ще бъде съборена култовата Трибуна Изток, където се събира агитката на "жълто-черните".


От нея ще стартира реконструкцията на "Колежа", като по план след това трябва да бъде изграден и нов сектор "А", а едва след това ще се ремонтират "Б" и "Г". Според проекта стадион "Христо Ботев" ще е ново модерно съоръжение за 18 000 души. Заради ремонта феновете няма да заемат местата си в култовия сектор в дербитата с Левски в първия кръг и с


Локомотив Пловдив. Мачовете на Ботев ще се играят на "Колежа", но ще бъде издигната специална преграда подобно на "Георги Аспарухов".


Същевременно пловдивчаните заминаха на подготвителен лагер в Австрия. В последната контрола видяха несериозно отношение от страна на някои от играчите. Имаше и твърде много индивидуални действия. Ще трябва да проведа сериозен разговор с футболистите. Ако продължават да се отнасят така, независимо дали говорим за официални или контролни мачове, ще трябва да взема нови футболисти, а някои от сегашните да си отидат, закани се треньорът Станимир Стоилов.  Спортният директор на Ботев Александър Александров бе категоричен, че селекцията на „канарчетата“ не се бави. Досега не сме привлекли нови попълнения и може би това успокоява момчетата. Но няма да е за дълго.


Целта пред отбора за новия сезон е да стигнем по-високо от миналия сезон. Пред нас не е поставена конкретна цел от собственика, обясни Александров.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

телец