Свързани новини

12.04.2013 11:35

Треньорът Илиев напусна Левски, спират заплатите

Видян 1821 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Илиан Илиев пак дезертира от Левски. Треньорът подаде оставка за втори път, но този път ръководството на клуба я е приело, предаде Дартснюз.

Отборът ще бъде воден от досегашният помощник Николай Митов до края на сезона, а негови асистенти ще са легендите Елин Топузаков и Мариян Христов.

Припомняме, че "сините" записаха серия от слаби резултати, а последният резил на отбора бе равенството 1:1 като гост на Пирин (Гоце Делчев). Безкрайните провали по пътя към шампионската титла пък вбесиха феновете, които се опитаха да стигнат до лична саморазправа с футболистите.

Именно огромното напрежение в съблекалнята е подтикнало Илиан да си тръгне от "Герена".


Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев обяви крайните мерки, които предприема клубното ръководство след серията от провали на "сините".

"Спираме всички плащания на футболистите до края на сезона. Тогава ще видим кой какво има да получава. Казах им в съблекалнята, че който не иска и няма характер да играе за Левски, може да си тръгне още днес. Който иска да остане, да направи така, че отборът да побеждава“, категоричен бе Тонев.

„Разделихме се с Илиан Илиев. Вчера заедно с Даниел Боримиров имахме разговор с него, и стигнахме до решението да напусне. Това беше решение и от нас, и от него. Николай Митов ще е треньор до края на сезона, с помощници Мариан Христов и Елин Топузаков. Предложих на Здравко Здравков да остане да работи в детско-юношеската школа и в понеделник ще имаме нов разговор, за да уточним това“, каза още Иво Тонев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,