Свързани новини

28.03.2013 10:50

Измислена дузпа спаси Дания от лъвовете

Видян 1274 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

България стигна до много ценно равенство 1:1 като гост на Дания в квалификационен мач за Мондиал 2014 в Бразилия. Лъвовете дори могат да съжаляват, че не постигнаха пълен успех, тъй като изравнителният гол падна след спорна дузпа. Станислав Манолев откри в 51-ата минута при една от нашите контраатаки, а Даниел Агер вкара за 1:1 от бялата точка. Радостта ни трая кратко. В 61-ата минута Илия Миланов направи нарушение в наказателното поле, но преди да бъде спънат, Корнелиус игра с ръка, което нито главният, нито помощник съдиите не видяха. Повторенията на датската телевизия ясно показаха, че футболистът първи нарушава правилата в наказателното ни поле.


„Бях обещал официално да не се занимавам със съдиите, но може би трябваше да дойдем с националите по хандбал. Не е логично, не е феърплей. Два пъти техен играч си повежда с ръка пред очите на съдията”, коментира старши треньорът ни Любослав Пенев дузпата за Дания.


След мача датчаните запазват шансовете си за второто място в групата и за баражите. Червеният динамит има четири мача с аутсайдерите Армения и Малта, и последен двубой с италианците, които почти сигурно се класират за Бразилия. Трикольорите, които са втори в момента, гостуват в Италия, в Малта и в Армения и са домакини на коравия отбор на Чехия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се