Свързани новини

01.02.2013 10:28

Манолев официално при Бербо във Фулъм

Видян 1181 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Броени минути преди да затвори т.нар. трансферен прозорец, България вече има две звезди във Фулъм. Към доайена Митко Бербатов, точно в 19 ч. лондонско и 21 ч. българско време се присъедини и изгряващата футболна знаменитост и секссимвол Станислав Манолев. Момчето, което направи мачовете на националния ни отбор срещу Италия и Армения и отбеляза чудни голове за нашите.


Националът на България Станислав Манолев ще играе в английския Фулъм до края на този сезон, а от “Крейвън Котидж” потвърдиха за привличането на състезателя.


Договорът между Фулъм и ПСВ (Айндховен) е за преотстъпване до лятото, като английският клуб получава правото да подпише с българина за още две години. Това ще стане факт в случай, че мениджърът на “котиджърс” Мартин Йол остане доволен от изявите на Манолев.


Очакваше се трансферът на Станислав Манолев във Фулъм да стане факт днес, но продължителното протакане доведе до спекулации, че английският клуб може да се е отказал от родния национал.


Появиха се дори слухове, че бившият футболист на Литекс може да поеме по посока Турция, където интерес към него е проявил истанбулският колос Бешикташ.


В крайна сметка всичко завърши добре, а от днес Станислав Манолев отново е съотборник с бившия капитан на българския национален отбор Димитър Бербатов. Не е изключено именно Бербатов да е със сериозен принос за трансфера на Манолев, имайки предвид, че той поддържа близки и приятелски отношения с мениджъра Мартин Йол.


“Идвам тук, за да играя. Но също така зная, че трябва да се боря за мястото си”, бяха първите думи на Манолев.


“Нямам търпение да играя във Висшата лига на Англия, защото вярвам, че това е най-силното първенство на земята. Познавам Мартин Йол, защото когато пристигнах в Холандия, той бе начело на Аякс. Надявам се, че ако се представя добре, тогава ще остана във Фулъм и след лятото”, добави българският национал.


Станислав Манолев бе привлечен в ПСВ през лятото на 2009 година, но през този сезон окончателно загуби титулярното си място в Айндховен. Българинът не се ползваше с доверието на именития наставник Дик Адвокаат, което и наложи напускането му на Холандия.


Фулъм е клуб №4 в кариерата на Станислав Манолев и негов втори извън границата. В България блаоевградчанинът е играл за Пирин 1922 и Литекс.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне