Свързани новини

11.12.2012 11:30

Кобрата и Стенли спорят за Мъж на годината

Видян 1535 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Боксьорът Кубрат Пулев, механикът-спасител от Коста Конкордия Петър Петров и футболистът Стилиян Петров са номинираните за Мъж на годината 2012. Тримата събраха най-голям вот от всички 35 номинирани от Академията на Дарик радио.

Кой от тримата ще заслужи победата, ще се реши след онлайн гласуване на сайта www.manoftheyear.bg в продължение на 30 дни, в което може да се включи всеки. Вотът започна от вчера в 9,30 часа сутринта и ще продължи до 8 януари (включително). Кой е Мъж на годината 2012 ще бъде обявено на церемония на 21 януари, когато Дарик радио ще отбележи и своя 20-и рожден ден.

Професионалният боксьор Кубрат Пулев, който има 17 победи от 17 мача, заслужи най-голям брой номинации – 35 точки. Той защити пояса си на европейски шампион и Интерконтиненталната титла на Международната боксова федерация (IBF). Кобрата отклони покани да се състезава за други държави, защото поставя България над всичко.

Механикът на Коста Конкордия Петър Петров, който спаси стотици при потъването на круизния кораб, получи 30 точки.

Капитанът на България Стилиян Петров, който в момента играе мача на живота си , бе отличен с 28 точки от номиниращите в престижната класация. Футболната общественост се възхити на неговата сила, мъжество и воля в битката с левкемията. Във всеки мач в 19-ата минута в подкрепа на своята любима 19-ка привържениците на Астън Вила стават на крака и аплодират. Стан е пример как трябва да се бориш.

Общо 35 българи намериха място в личните класации на членовете на специално сформираната Академия на Дарик радио от журналисти на медията. Една точка не стигна на най-добрия български гимнастик Йордан Йовчев да влезе в Топ 3. Мъж на годината 2004 имаше шансове отново да се бори за титлата, но остана на 4-о място при номинациите със събран вот от 27 гласа.

Спортистите отново бяха най-много сред номинираните. Освен Кубрат Пулев, Стилиян Петров и Йордан Йовчев, номинации от Академията на Дарик получиха още треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо (9 точки), който пребори рака, извоювалият бронзов медал в скока на дължина на Параолимпийските игри Радослав Златанов (9), плувецът  европейски шампион Петър Стойчев (3), най-добрият разпределител в Световната волейболна лига и на Олимпиадата Георги Братоев (2), първият българин в Топ 50 на световния мъжки тенис Григор Димитров (2) и бронзовият медалист от Летните олимпийски игри боксьор Тервел Пулев (1 точка).



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак