22.11.2012 13:23

Година затвор за пиянде от Лудогорец

Видян 1804 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

До година затвор грози пияницата от Лудогорец Александър Барт. 26-годишният френски защитник беше заловен в ранните часове на понеделник да шофира в нетрезво състояние из улиците на Велико Търново, след като се натаралянка в чест на победата над Левски с 2:1 в 13-ия кръг на А група. После брюнетът от Авиньон лежа на арестанския нар 24 часа. Глупостта на Барт да се качи зад волана след употреба на алкохол може да се отрази изключително зле на кариерата му. Провинението е тежко и ще донесе редица главоболия на бранителя на шампионите и носители на Купата, който преди това игра успешно у нас и с екипа на Литекс.


Срещу Барт е образувано бързо производство за шофиране в нетрезво състояние. Очаква се да му бъде наложена пробация и лишаване от правоуправление от 6 до 12 месеца. В Наказателния кодекс е посочено, че за шофиране с алкохол в кръвта над 1,2 промила (б.р. - дрегерът при Барт показа 1,36) е до 1 година лишаване от свобода.


В Лудогорец приемат много тежко случилото се с Барт, който с действията си уронва имиджа на клуба. Ръководството на делиорманската команда със сигурност ще го глоби по вътрешен правилник, както и ще проведе разследване на случая.


Треньорът Ивайло Петев пък не смята да го включва в групата за реванша с ЦСКА. В събота от 13:30 часа Лудогорец гостува на армейците в решителен сблъсък за продължаване на 1/4-финалите за Купата на България. Както е известно, ЦСКА надделя с 2:1 в първата среща на Лудогорец Арена. Мястото на Барт в титулярния състав се очаква да заеме словакът Любомир Гулдан. Друг вариант за партньор на Козмин Моци в центъра на защитата е Теро Мантула.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби

Очаква ви ден, изпълнен с вдъхновение и творчество

Очаква ви ден, изпълнен с вдъхновение и творчество.