Свързани новини

14.11.2012 13:15

Натискат Любо да не пуска Ники М.

Видян 1574 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Треньорът на Твенте звъни на селекционера да даде почивка на вратаря срещу Украйна


Треньор на холандския Твенте Стив Макларън притиска селекционера на националния отбор на България Любослав Пенев заради Николай Михайлов. 51-годишният англичанин настоява вратарят да играе малко в контролната среща с Украйна днес. Мачът е от 18 часа на стадион Васил Левски.

 “Отдавна съм треньор и знам значението на мачовете на националните отбори. В последните дни обаче провеждаме много телефонни разговори с национални селекционери и лекари, за да издействаме по-малко игрово време за нашите играчи”, заяви Макларън.

“Николай Михайлов е участвал в 26 мача от началото на сезона, Роберто Росалес е играл в 23, а Душан Тадич в цели 29. Има голяма опасност от преумора в тези играчи”, поясни притесненият треньор на Твенте. 

Ники М. Обаче е син на шефа на БФС Боби Михайлов и е трудно да се предположи, че ще остане пейка.

„Очаквам да затвърдим доброто представяне и да завършим годината с победа", каза в същото време на пресконференция Любо Пенев. "Обясних на момчетата, че трябва да завършим по подобаващ начин, да следваме линията, която започнахме. Искам добра игра и да повторим всичко това, което се видя в официалните мачове. Тези проверки служат и да елиминираме неща, които не ми харесват. Лесно губим топката, искам да наложа стил, в който трайно да я владеем. Имаме добър отбор с добър технически арсенал. Развиваме се, но не трябва да забравяме, че освен хубавите неща, има и такива, които още ни куцат. Не играем за точки, но играем за престиж. Имам много добри впечатления от Украйна, много стойностен отбор, въпреки че не постигат резултати напоследък. Ще срещнем участник на Европейското, повече не мога да искам. Няма шанс да ги подценим", допълни Любо, като уточни, че ще вземе в националния догодина бразилеца от ЦСКА Мишел Платини, който чака български паспорт.




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

стрелец