Свързани новини

07.11.2012 11:55

Бойко: Няма да има нов национален стадион

Видян 1377 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министър-председателят Бойко Борисов обяви, че нов национален стадион няма да бъде изграждан.

„Нужда от нов национален стадион няма. Виждате, че не ходят хора на мачовете. За какво да строим нов национален стадион? Безсмислено е да се хвърлят 100 милиона лева. Да ходят по 800 човека на мач ли? И сега си имаме стадион, който може да се използва. Пловдив има публика и определено заслужава да има и нов стадион. За София и стадион Васил Левски си е достатъчен. Като се върне публиката на стадиона, може и да се построи нов, но за момента това не е на дневен ред“, заяви премиерът, който бе гост в предаването Пред банята по ТV7.

 „Построихме залата в София и сега виждате какви надпревари се провеждат там. В Пловдив сега завършваме покрива на залата, за да може зимата да се работи вътре, тя е за 10 000 зрители, втора зала. В Русе се прави нова зала, която също е готова до покрив, в Ботевград е на покрив и остава да дадем още пари, за да се завършат. Сега на Ямбол ще дадем 6,5 милиона лева, залата там от 30 години не е пипана“, допълни още Бойко Борисов.

Премиерът коментира и отказа на Димитър Бербатов да се върне в националния отбор: "Причината си е лично негова. Аз поне не съм чул да я оповести публично. Не вярвам да го мързи. Може да играе поне 10-15 минути. Може да влезе в съблекалнята да ги надъха, да излезе на пистата... Той е толкова добър, че ще има психологически ефект присъствието му. Бербатов е добре дошъл. Да дойде, да си проведе битката и да я спечели, като иска да става шеф на футбола. Аз като не харесвах комунистите, бих ги на изборите и им взех всички играчки. Отмъстихме си.” 

Бойко Борисов се развълнувал много и от филма за Христо Стоичков, който тръгна по кината. "Гледах го. Той е уникален спортист! И го омаскари кой ли не”, ядоса се министър-председателят.





Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак