Свързани новини

10.09.2012 17:37

Любо: Ние сме скромен отбор с никакви резултати

Видян 1369 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Националният селекционер Любослав Пенев даде пресконференция в Правец преди втората ни световна квалификация - с Армения на стадион Васил Левски от 21 часа днес. 

„Не забелязвам момчетата да проявяват излишни емоции и да има самочувствие. Винаги обяснявам, че трябва да се играе със самочувствие, но зад него да бъдат отразени техните възможности. И засега се получава перфектно. Те много добре знаят, че в този лагер от 10-11 дни имаме два мача, единият – с Италия, го изиграхме и само можем да съжаляваме за резултата 2:2. Добра игра и много положения, загубихме две точки, не спечелихме една. Това вече е история и от два-три дни говорим, че трябва да направим добър мач с Армения. Да продължим в тази серия“, заяви Любо.

„Армения е загадка за тези, които не се интересуват, но не и за нас. Армения ги следих в миналия квалификационен етап. Футболисти, които играят в силни клубове. Това не е отбор, който лесно ще бъде надигран. Трябва мобилизация, тактическа дисциплина и изразходване до края на мача, което направихме с Италия. Аз никога не казвам задължително трябва да се бие, защото това може да притесни някои от футболистите. Ние се готвим и играем само за победа, но ако не се постигне, е друга история, както се получи преди няколко дни. Но манталитетът, идеите и начинът, по който тренираме, е да побеждаваме съперника. Изграждаме отбор с по-различни футболисти, нов стил на игра, доволен съм от това, което се получава и се вижда. Сигурен съм, че момчетата могат още и това не е таванът на техните възможности. Ние сме все още скромен отбор с никакви резултати“, допълни легендата на ЦСКА.

Армения излиза срещу нашите след победа като гост 1:0 над Малта и след хикса 0:0 на Дания и Чехия е лидер в група В.




Снимка: БТА




Етикети
, , , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак