Свързани новини

16.08.2012 12:12

Аржентина смачка Германия с 3:1 в контролна среща

Видян 1679 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Националният отбор на Аржентина постигна победа с 3:1 над състава на Германия в контрола, играна във Франкфурт. Автогол на Сами Кедира и попадения на Меси и Ди Мария се оказаха достатъчни на "гаучосите" да вземат реванш за тежкото си поражение на четвъртфиналите на Мондиал 2010. В 30-ата минута Бундестимът остана с човек по-малко заради червен картон на Рон-Роберт Цилер. Аржентина получи право да изпълни и дузпа, но Лео Меси пропусна от бялата точка. В самия край на полувремето Сами Кедира бе точен, за съжаление в грешната врата, отбелязвайки си автогол за 0:1. Лео Меси все пак успя да се разпише с 0:2 в 52-рата минута, а Анхел ди Мария направи преднината класическа в 73-ата минута. В края на мача Хьоведес вкара почетно попадение за германците, които се представиха далеч по-зле от своите по-млади колеги. Вчера юношеската формация на немците развинти Аржентина с 6:1. Отборът на Бразилия демонстрира изключително добра форма, спечелвайки срещу Швеция с категоричното 3:0.

Още през първите минути на срещата „селесао“ изцяло диктуваха случващото се на терена. Множество атаки съпътстваха срещата. Всредата на полувремето гол на Леандро Дамиао бе отменен до голяма степен несправедливо. Резултатът все пак бе открит в 32-ата минута, когато след изпълнение на корнер именно Дамио вкара топката във вратата на шведите. При резултат 1:0 завърши и първото полувреме на срещата. Втората част започна по сходен начин. Бразилците продължиха да доминират на терена и почти не оставяха възможност на своите съперници да се доберат до топката. Преимуществото им придоби голово измерение едва в 84-ата минута, когато нападателят на италианския Милан Алещандре Пато покачи на 2:0. Две минути по-късно отново той оформи класическото 3:0, след като изпълни безпогрешно дузпа, отсъдена за нарушение именно срещу него. С равенство тръгна и новият треньор на Франция Дидие Дешан при нулевото реми срещу Уругвай. Фалстарт записа треньорът на Холандия Луис ван Гаал при гостуването на Белгия в Брюксел, загубено с 2:4. Лусиано Нарсинг и Клаас Ян Хунтелаар вкараха за "лалетата", но това бе крайно недостатъчно, след като домакините отвърнаха с четири попадения на Бентеке, Дрис Мертенс, Ромелу Лукаку и Ян Вертонген.

Съорганизаторът на Евро 2012 Полша също има нов селекционер - Валдемар Форналик, който също не започна по-най-добрия начин след загуба 0:1 като гост на Естония. Световният и европейски шампион Испания надигра Пуерто Рико с 2:1 като гост

с голове на Санти Касорла и Сеск Фабрегас преди почивката. За домакините точен бе Синтрон в средата на второто полувреме.

Португалия се наложи над Панама с 2:0. Оливейра откри резултата, а Кристиано Роналдо вкара дежурния си гол малко след почивкатаза крайното 2:0. Контролите през август, генерални проверки преди започващите през септември световни квалификации, за пореден път предизвикаха негодуванието на клубовете заради повиквателни към техните играчи преди старта на големите първенства в Европа. Някои от националите останаха в клубните си отбори, а дори и по трибуните на повечето стадиони липсваха зрителите.



Етикети
, , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и