Свързани новини

16.07.2012 11:16

Бербатов: №1 съм в Юнайтед

Видян 1020 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се похвали в личната си страница в социалната мрежа Фейсбук”, че е показал най-добри резултати от съотборниците си в първите тестове след началото на подготовката.

31-годишният бивш капитан на националния тим е №1 по показателите “поглед върху играта и реакция”.

“Визия + реакция – резултати на теста :-) Всеки иска да подобри рекорда, но... не е лесно :-))) И визията е много важна, за да виждаш съотборниците си на терена... също не е лесно :-)) хаха ...”, написа Бербо.

Въпреки слуховете, че напуска Юнайтед и спекулациите за бъдещето си, голаджията тренира с настроение на клубната база Карингтън. Припомняме, че преди дни стана ясно, че Бербатов чака втора дъщеря. По всичко изглежда, че някогашната звезда на Пирин, ЦСКА, Байер (Леверкузен) и Тотнъм ще замине с Червените дяволи на турнетата в Южна Африка и Китай.  

Междувременно пък Дейли Мейл съобщи, че Бербо ще бъде продаден от Юнайтед, ако някой извади не по-малко от 10 милиона паунда. Вестникът за пореден път акцентира върху това, че нашият бе привлечен на Олд Трафорд от Тотнъм през 2008 г. за рекордните за клуба 30,75 млн. паунда. Летният трансферен прозорец затваря на 31 август. 



Снимка: MUFC




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби