Свързани новини

04.07.2012 17:38

ЦСКА взема халф на Арсенал

Видян 1642 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ЦСКА продължава да търси всевъзможни варианти да закрепи селекцията си и да се сдобие с повече попълнения в офанзивен план - след продажбата на бразилеца Жуниор Мораеш на Армията нямат негова алтернатива.

Сега обаче червените надцакали свой стар познайник от Лига Европа за правата на юноша на легендарния английски Арсенал. Ирландският вестник Дери Джърнъл разкри, че Патрик Крег е избрал ЦСКА пред възможността да играе в Дери Сити. Именно тимът от зеления остров се изправи срещу ЦСКА по пътя към груповата фаза от Лига Европа преди 2 години. Тогава армейците спечелиха с 1:0 в София и 1:1 като гости.

"Крег беше готов да премине при нас, но в последния момент сделката се провали и нашата оферта стана второстепенна", заяви босът на Дери Сити Деклан Дивайн.

"Откакто ЦСКА се свърза с него, той не иска да подписва с нас и вероятно ще премине в българския клуб. Явно е трудно да се откаже на предложение от такъв голям клуб, а и сигурно финансово е по-изгодно за играча. Надявам се да го убедя, все пак, да премине при нас", допълни Дивайн.

Патрик Крег е привлечен от Арсенал през 2004-а година, когато е 18-годишен, но за двете си години престой при артилеристите записва само три мача в турнира Карлинг Къп. През 2006-а е продаден на Фолкърк, където за три сезона се утвърждава в състава и има цели 107 мача и 8 гола. През 2009-а преминава в Хибърниън, но се включва само в 15 мача на отбора и реализира 1 попадение, като на следващата година играе един двубой за Грийнък Мортън във второто шотландско ниво. През 2010/11 Крег играе пак в Шотландия - в Сейнт Мирън, и записва 22 мача, след което подписва с английския Бъри, но се включва само в 7 срещи и бива освободен това лято.





Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

скорпион