Свързани новини

19.06.2012 11:33

Набихме немската каска в Буенос Айрес

Видян 1383 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Националният отбор на България по волейбол завърши със страхотна победа втория турнир в Група D на Световната лига. Възпитаниците на временния треньор Найден Найденов надиграха много трудно и драматично Германия с 3:2 гейма (25:16, 14:25, 19:25, 25:23, 16:14) в последния си мач на турнира, игран миналата нощ в зала Полидепортиво Мунисипал де Алмиранте Браун в аржентинската столица Буенос Айрес.

България има 11 точки след 4 победи и 2 загуби и най-вероятно ще остане на 3-о място във временното класиране. Начело е Германия с 13 точки. Третият турнир в групата е в края на тази седмица в Португалия. Както е известно, България е домакин на финалите на Световната лига и се класира по право.

Нашите взеха първия гейм с лекота, след като дръпнаха в началото с 5:2, но се дадоха във втория, позволявайки съперникът да ни закове с 1:5 за нула време. Немците взеха и третата част, повеждайки в мача с 2:1 и така се стигна до драматичния четвърти гейм, който се оказа крайъгълният камък на победата ни. В него нещата вървяха точка за точка до 22:22, като измъкнахме победата след мощен блок-аут и ас на Цецо Соколов. Така мачът влезе в тайбрека, в който немците поведоха с 12:10, но нашите изравниха 13:13. После Георги Братоев направи 14:13. България измъкна трудно гейма с 16:14 след поредна успешна атака на Вальо Братоев и отлична блокада на Виктор Йосифов, а с това и мача с 3:2.


Снимка: БТА




Етикети
, , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец

Днес домашната атмосфера може да бъде напрегната

Днес домашната атмосфера може да бъде напрегната, но