Свързани новини

12.06.2012 13:24

Волейболът се разпадна

Видян 1553 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По всичко изглежда, че волейболът в България е в процес на пълен разпад. Ден след като националният селекционер Радостин Стойчев и звездата Матей Казийски обявиха, че напускат заради управлението на президента на федерацията Данчо Лазаров, оставка хвърли и вицето Ивайло Константинов, сочен доскоро за сивия кардинал във властта. 

Така в навечерието на олимпийските игри в Лондон, за които ни класираха именно Стойчев и Казийски, държавният тим е наникъде. Нито има треньор, нито има отбор. Говори се, че и още от настоящата гарнитура ще последват Стойчев и Казийски, като пръв камшика щял да си бие и капитанът Владо Николов. Още повече, че той е в отвратителни отношения със спрягания за наследник на Стойчев бивш национален селекционер Мартин Стоев. 

Колкото до Иво Константинов, ще споменем, че навремето беше кръвен враг на Данчо Лазаров, но в последствие му стана дясна ръка. 

„Моля да бъда освободен от заеманите от мен постове - Вицепрезидент и член на УС на БФВ поради възникналата скандална ситуация между ръководството на БФВ и екипа на бившия национален селекционер Радостин Стойчев (чийто гарант бях аз) и някои от националните състезатели, довела до недоверие в ръководството на БФВ. Решението ми е породено и от факта, че е против принципите ми, администрацията да бъде пречка за максимално добрата изява на всеки спортист или отбор (визирам декларацията на Матей Казийски, че напуска националния отбор, заради ръководството на БФВ)“, написа в официална декларация Ивкони, който е шеф на волейболния Марек, има най-големия транспортно-туристически консорциум и е председател на общинския съвет в родния си град Дупница, избран от листата на ГЕРБ.





Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

МВР предлага издаването на лична карта да поскъпне

МВР предлага издаването на лична карта да поскъпне

Министърът на вътрешните работи Калин ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

към хороскоп хороскоп