Свързани новини

04.06.2012 16:54

БФС узаконява черното тото?!

Видян 1487 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ръководители в БФС и футболни босове готвят абсурдна промяна. Според информационна агенция БЛИЦ от няколко дни се обсъжда вариант елитната юношеска група до 19 години от есента да бъде увеличена от 17 на 32 отбора.


Както е известно, от около две години уреждането на мачове, залагания и скандални резултати обзеха юношеските дивизии. Последният пример е прекратеният мач между Локомотив (София) и Спортист (Своге) отпреди няколко дни. При резултат 3:3 в 89-ата минута мутри нахлуха на терена, биха треньори и съдии, след което двубоят беше прекратен. Всичко това най-вероятно става заради залози, които при прекратяване на срещата се възстановяват.


Дори и през изминалия сезон част от отборите в елитната юношеска група до 19 години играеха без представителните им тимове да са в А група. При юношите отбори имаха Чавдар (Етрополе), Ботев (Пловдив), Пирин 2001, Сливен, Спартак (Плевен), дори Любимец и Спортист (Своге). Не е тайна, че най-големите далавери и залози се правят именно в юношеските групи и колкото повече отбори има, толкова по-добре за облагодетелстваните.


Ако наистина БФС реши да увеличи групата от 17 на 32 тима, обяснението ще бъде, че по този начин се дава повече шанс на младите таланти да се развиват и играят в силна конкуренция. Президентът Борислав Михайлов отдавна е получил сигнали за нередности и все още обмисля евентуалната промяна.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец