Свързани новини

23.03.2012 11:26

Благой Иванов – Багата е между живота и смъртта

Видян 2685 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Състоянието на самбиста Благой Иванов – Багата продължава да бъде критично. Шампионът вече цял месец е на изкуствено дишане, а дейността на бъбреците му е подпогната от хемодиализа, информира пресслужбата на лечебното заведение, цитирана от Блиц.  Инфекцията от прободната му рана е контролирана, като се прилагат антибиотици по данни от микробиологичното изследване, съобщи дежурният началник отделение в централна реанимация.


Благой Иванов бе приет в „Пирогов” с нараняване от нож в областта на гърдите. Той бе подложен е на незабавна, животоспасяваща 5-часова операция, изпълнена от водещи хирурзи на Първа хирургическа клиника.


Багата бе намушкан с нож рано сутринта на 26 февруари. Той бе с прободна рана под мишницата, която стигнала до сърцето. Инцидентът е станал на столичната улица "Граф Игнатиев" 12 в бар "Айс". В заведението са нахлули 7-8 души с палки.


Разменени са били кратки реплики и след това е последвал побой. В суматохата е бил намушкан и Багата.


За нападението срещу Багата бе задържан 23-годишният Даниел Стефанов - Дъмпела. На 8 март Софийският апелативен съд го остави за постоянно в ареста, а адвокатката му Радост Караиванова заяви пред журналисти, че става въпрос за пиянска свада, инициативата за която възникнала от Благой Иванов. Тя добави, че в заведението Багата се заял с Дъмпела и му ударил шамар пред всички присъстващи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак