Свързани новини

15.03.2012 17:36

Съра се гаври с Бербо публично

Видян 1741 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън публично се изгаври с Димитър Бербатов. На пресконференцията преди снощния реванш от 1/8-финалите на Лига Европа с домакина Атлетик (Билбао) сърдитото шотландско старче показа, че е кисел от загубата в първия мач с 2:3 насред Олд Трафорд и ритуално отряза надеждите на бившия капитан на България, че драматичната ситуация с него може да се промени. Тъкмо напротив Съра направо препоръча на Бербо да си търси нов отбор, което, впрочем, прави за първи път директно.
"Бербатов може да играе срещу Атлетик (Билбао), но може и да не играе. Имам много и добри опции с нападателите. Относно ситуацията с договора му - ще го продължим. Ще се говорим с Бербатов. Той иска да играе. И ние ще трябва да обсъдим това в края на сезона. За момента Бербатов остава в Юнайтед. Ще изслушам какво има да ни казва. Мисля, че го притеснява фактът, че не играе толкова често. Но за мен е трудно да му гарантирам това. Разбираемо е, че иска да играе, на 31 години е. Това обаче може да го накара да се огледа за друг отбор след края на сезона", заяви Фъргюсън.
Припомняме, че агентът на Бербо – Емил Данчев, пътува до Манчестър за преговори за удължаване на договора на клиента си. Червените дяволи очевидно ще се възползват от специалната клауза за продължаване контракта на нашия с още 12 месеца, като ще потърсят каквато и да е мижава възможност да си избият парите от рекордния му трансфер (30,75 млн. лири), които кихнаха на Тотнъм през лятото на 2008 г.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни