Свързани новини

27.02.2012 17:08

Телевизиите се дънят с дебюта на Любо

Видян 1723 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Официалният дебют на Любослав Пенев като национален селекционер ще бъде излъчен директно от една-единствена българска телевизия. Цифровият канал Филм+ на Булсатком е взел правата за контролата с Унгария утре от 19,00 часа. За пореден път БНТ или друга национална телевизия няма да излъчи важен мач – на националния отбор или клубен тим. Държавната телевизия, която вече излъчва предимно мотокрос и спортове със затихващи функции, се изложи през есента на 2010 година, когато не предава гостуването на нашите на Англия на стадион Уембли. Тогава трупата на Мъри Стоилов падна 0:4 в дебютен мач в квалификационната група за евро 2012.
“Да, ще предаваме мача с Унгария. Студиото започва в 18:45 часа. Коментатор ще бъде Борис Касабов”, потвърди новината пред БЛИЦ шефът на спортния отдел на ТВ+ Здравко Танев.
“Няма проблеми с контузии. Момчетата са доволни, радостни. Аз също съм много доволен и съм изключително радостен от отношението им в тези три дни. Искам да видя поведението на футболистите в този 5-дневен лагер”, заяви Любо на заминаване към Унгария.
“Важен е и резултатът. Аз съм максималист и не се отказвам от трите точки. Но най-важното е да изпълнят тактическите указания. Променихме схемата на игра и в сряда ще я видим. Искам да изградим стил без значение от противника. По време на лагера досега работихме върху три тактически постройки, които ще използваме", допълни селекционерът.
“Малко са ни контролите, но в националния отбор се работи така. Така че аз трябва да наквасвам в дните, в които тренираме и ще ги затрупам с много информация”, каза още Любо, който не пожела да разкрие подробности около играта на унгарците.
Президентът на БФС Боби Михайлов не замина с отбора.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева