Свързани новини

22.02.2012 16:14

И Левски гръмна с черно тото

Видян 1648 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Името на Левски беше замесено в черно тото. Обвинението дойде от Румъния, където Националната дирекция по антикорупция смята, че няколко от контролните срещи на местния гранд Стяуа (Букурещ) в турския курорт Анталия тази зима може да са били манипулирани от тотомафията чрез поставени съдии. Сред тези мачове е и победата с 2:1 над Левски, както и проверките срещу Кубан (Краснодар) и Конкордия, на които са били заложени колосални суми в Азия, по-конкретно в Сингапур.
Съмненията за контролата с Левски идват от изказване на агента Кристиан Войчу, който заявява, че български рефер е свирил мача със Стяуа.
"Моето задължение по договора със Стяуа беше да им намеря съперници за мачовете. Например, в срещата с Левски, български съдии дойдоха с тях. Срещу Дебрецен бяха някакви турци, които се появиха в последния момент. Както и да е, контролите се предаваха по телевизията и хората биха могли да видят, ако е имало нечестна игра", казва Войчу пред румънските медии.
Двубоят Стяуа - Левски се игра на 29 януари, като по мнението на присъствалите на контролата в Турция български медии, реферите не са били наши сънародници. По време на мача неизвестният рефер впечатли със странните си отсъждания - най-вече с даденото безумно за приятелски мач 8-минутно продължение, както и с двете дузпи в полза на Стяуа. Именно от бялата точка румънците вкараха двата си гола, след като Левски поведе чрез Иван Цветков в 38-ата минута.
След съмнителните изяви на съдията репортерът на Гонг Стефан Стоянов, известен с това, че е болен левскар, попита на английски език рефера как се казва и от коя държава е, но той подозрително отказа да разкрие самоличността си, пише информационна агенция БЛИЦ. Припомняме, че преди няколко дни пак от Румъния замесиха името на България в черно тото, като обвиненията бяха, че наши баровци се опитали да манипулират предстоящата контрола на комшиите с Уругвай.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак