Свързани новини

16.02.2012 16:22

Бойко и Весела Лечева се скараха за Арена Армеец

Видян 1966 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Някогашната шефка на ДАМС Весела Лечева и премиерът Бойко Борисов влязоха в спор за това кой има заслуги да бъде построена спортната зала Арена Армеец. В ефира на TV7 бившата депутатка от БСП обяви, че правителството на Сергей Станишев е подготвило всичко, за да стане залата факт. Борисов обаче се включи ядосан и я опроверга с факти и оценки.
Лечева обяви, че е свършила 80% от работата за зала Арена Армеец, с което засегна премиера. "Ние оставихме на сегашните управляващи всичко готово, за да се построи зала Арена Армеец. Направихме проекти, извадихме разрешителни, осигурихме пари – всичко. Имаше и подписан договор с изпълнителя. Просто постлахме червено килимче пред ГЕРБ, за да направят залата", коментира Лечева. Борисов не беше съгласен с това и от своя страна каза, че това, което е получил от предишните управляващи, е 500 000 милиона лева дълг. “Именно от такива приказки трябва да се пазим. Целият контрол бе от нас. Това, което получихме от предишните управляващи, бе половин милиард под водата. Защо не направихте залата по ваше време?”, попита той.
Лечева му отговори, че той в качеството си на кмет на София ги е разигравал с терена, върху който да се построи залата. “ Разигравахте ни като маймуни с терена. Това бе една от причините, а и процедурите отнеха близо година и половина. Пак ще кажа, че оставихме всичко готово залата да бъде построена”, отговори Лечева. Борисов контрира, че има много спортни обекти, които е направил от “а” до “я” и хората вече много ясно виждат и си дават сметка кай какво прави и как изпълнява обещанията си. "Парите не сте си ги вземали от джоба, а от това, което е спестил българският народ“, отговори Весела Лечева. „Що за наглост е това? Какво ви пречеше 4 години да построите спортната зала. Да слушаш комунист, е все едно да слушаш дяволът как чете евангелието", възмути се премиерът.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

козирог