Свързани новини

15.02.2012 18:00

БФС скочи на ЦСКА, иска 2 години за допингираните

Видян 1499 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

БФС подхвана война с ЦСКА, обявявайки несъгласието си за минималното наказание на тримата футболисти на клуба, които дадоха положителни допинг проби. Капитанът Тодор Янчев, Румен Трифонов и Костадин Стоянов получиха едно от най-леките наказания, наложени им от Дисциплинарната комисия към Българския олимпийски комитет (БОК). Решението беше обявено на 31 януари.
БФС се възползва от правото си да го обжалва, като го стори малко преди изтичането на крайния срок. Хората на Борислав Михайлов, които са с отявлено левскарски уклон, настояват наказанието на тримата от ЦСКА да бъде увеличено на по 2 години. БФС изтъква в жалбата си, че именно това е практиката при подобни случаи, а не по 3 месеца.
"Не виждам защо да им се налагат по-големи наказания. Футболистите ни нямат вина. Да се надяваме следващата инстанция да вземе този факт под внимание", коментира пред TV7 адвокатът на ЦСКА Радостин Василев. Още след обявяването на решението обаче генералният секретар на БОК Белчо Горанов заяви, че очаква то да бъде оспорено. "Наказанието ще бъде атакувано, това е сигурно. Аз оправдавам решението на колегите от Дисциплинарната комисия. Мисля, че въпреки предстоящата атака, която предстои, санкциите няма да бъдат променени. Случаят не е решен и тепърва ще видим какво ще стане", коментира преди дни Горанов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

НОИ

Отпускат над 13 милиона лева за увеличение на заплатите в НОИ

Над 13 милиона лева ще бъдат отпуснати за ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено силни днес

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено