Свързани новини

19.01.2012 17:13

Никой не иска Бербатов

Видян 1527 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На прага на 31-ия си рожден ден Димитър Бербатов изглежда, че няма да може да си подари нито титулярното място в Манчестър Юнайтед, нито нов отбор. Това стана ясно, след като един по един отборите, които си правеха устата за голмайстора на Висшата лига за миналия сезон, взеха да се отказват от него.
Вчера например ръководството на германския Байер (Леверкузен) опроверга информациите, че има интерес към бившия си нападател Димитър Бербатов. Нашият, който носеше екипа на аспирините до 2001-а до 2006-а година, бе забелязан на летището в Манчестър на път за Франкфурт, което породи множество спекулации, които го свързваха с Леверкузен и Байерн Мюнхен. От Байер обаче са категорични, че нямат интерес към деветката на Червените дяволи, който на БайАрена бе любимец на феновете.
"Прочетох, че Димитър летял до Франкфурт и че ние ще го чакаме там да преговаряме за трансфер. Това беше интересна новина за мен", коментира изпълнителният директор на Леверкузен Волфганг Холцхаузер пред вестник Експрес, цитиран от БТА.
"Човек никога не трябва да казва никога, но на този етап Бербатов не представлява интерес за нас. Той няма да идва в Леверкузен през лятото", категоричен е Холцхаузер. Бербатов бе свързван и с трансфер в руските Анжи и ЦСКА (Москва), но агентът му Емил Данчев, опроверга тези информации и заяви, че трансфер на българина не стои на дневен ред.
"Обикновено не коментирам спекулации в пресата. Те могат да пишат каквото си искат. Това, което мога да кажа, е, че трансфер на Бербатов в друг клуб не стои на дневен ред", каза Данчев пред Съветски спорт.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще