Свързани новини

09.01.2012 17:49

Кофе Бабоне продава „мангали“ на ЦСКА

Видян 3610 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„'ногу мангал съм довел, харесайте и 'зимай!“ С тези думи на чист български сензационно се появи на стадион Българска армия Кофе Бабоне, който в качеството си не на тв шоумен, а на футболен мениджър предложи живата си стока на ЦСКА.
37-годишният ганаец, станал популярен като авер на Влади Въргала (впрочем заклет левскар) и с култовото предаване Шаш по БНТ, се изживява като агент на цяла сюрия африкански ритнитопковци. Кофето прави всичко възможно да пласира някой от „мангалите“ си в ЦСКА, който в момента е в период на полуразпад – нито се знае кой е напуснал, нито пък кой остава.
Хаосът на Армията от вчера вече е пълен, след като ръководството изгони журналистите, дошли да отразят сбора на тима. Отборът обаче се събра в пълна секретност, но без абсолютно никаква яснота къде и каква ще е подготовката и с кои играчи. Треньорът Димитър Пенев се въртеше като бухал пред входа на съблекалнята и си мърмореше нещо, което само той си разбираше. 19' предлага на читателите си сами да си представят как е протекъл разговорът между Кофе Бабоне и Пената и какво и на какъв език, аджеба, са си казали.
В същото време се разбра, че първата работа на играчите на ЦСКА при сбора вчера е била да дадат кръв, за да се види кой какво е пил – сироп за кашлица или капки за нос. Припомняме, че положението при червените излезе извън контрол, след като почти половината отбор бе набаран с допниг.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.