Свързани новини

05.01.2012 17:21

Д-р Стоичков: В Литекс ще се доказвам на Господ

Видян 1600 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-великият български футболист за всички времена Христо Стоичков, който доскоро бе само безработен Доктор Хонорис Кауза, бе представен като треньор на Литекс лично от новия си шеф Гриша Ганчев.
„Ще се доказвам само на Господ. Договорът ми е безсрочен, заплатата – също“, каза 45-годишният легендарен №8 на ЦСКА и Барселона, без да обещава никакъв трофей на оранжевите. В предишните си треньорски напъни – като селекционер на националния отбор и старши на испанския Селта и южноафриканския Мамелъди Съндаунс Камата се провали гръмогласно. За последно шута на Ицо биха казаците от руския Ростов на Дон, където той бе посрещнат като атаман, но си тръгна като ....ан.
Впрочем, преди първата си пресконференция в Ловеч вчера геният, роден в село Ясна поляна, даде интервю за БНТ, в което, явно забравяйки корените си, заяви: „Ще си тръгнеш от селото, но селото никога няма да си тръгне от теб.“  
„С г-н Ганчев сме изключително близки от много години, може би от 15 г. Той ми е бил на гости в Испания, в Южна Африка. Аз също съм му гостувал. Обединяват ни много общи неща, затова за мен е огромно удоволствие да дойда тук и да работя за проекта "Литекс". Не искам, а и не обичам да чувам, че казвате или пишете за проекта "Стоичков". Тук става въпрос за едно голямо нещо, в което всеки един човек има своето значение, дори и чистачките на стадиона. В Барселона проектът е "Йохан Кройф", в Литекс е "Гриша Ганчев". Спечелването на Купата на България на пръв поглед изглежда най-постижимата ни цел. Това ще преследваме. Купата е по-лесна от това да станем шампиони“, каза пред журналистите в Ловеч Ицо. Според осведомени източници носителят на Златната топка за 1994 г. ще получава почти по 60 000 лв. на месец. Отделно ще е хонорарът му като рекламно лице на новите автомобили, които българи и китайци сглобяват в Ловеч.
От своя страна Гриша Ганчев, може би без да се усети или, меко казано, глупаво обеща, че няма да уволнява Стоичков.
„Договорът на Стоичков е безсрочен, защото световните звезди не могат да бъдат уволнявани. Желая късмет и успехи на новото ни треньорско ръководство", обясни бившият борец от Микре, след което връчи на Ицо оранжевата фланелка с №1. 
 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и