Свързани новини

12.12.2011 15:11

Бербо OFF и от партито на Юнайтед

Видян 1481 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като не намери място в новия календар на Манчестър Юнайтед за 2012 г., Димитър Бербатов пропусна и традиционното клубно парти за Коледа. Червените дяволи се събраха в събота вечерта в изискан ресторант в Манчестър след победата 4:1 над Уулвърхемптън във Висшата лига.
Изданията на Острова не съобщават защо Митко не е бил част от купона на отбора. Дейли Мейл и Дейли Стар пишат, че нашият е контузен и освен него са отсъствали още капитанът Неманя Видич и звездата Уейн Рууни. Сръбският защитник получи много тежка травма при провала в Шампионската лига с 1:2 от Базел и ще отсъства от игра около една година. По време на партито пък Рууни е гледал на живо боксовия мач между англичанина Амир Хан и американеца Ламонт Питърсън.
Останалите футболисти на Юнайтед били на тържеството, но настроението било тягостно заради провала в Шампионската лига. Отборът записва слаб полусезон, като отпадна и за Карлинг Къп, а във Висшата лига изостава от лидера Манчестър Сити. Старата пушка Рио Фърдинанд признава, че през цялата вечер е гледал на мобилния си телефон дербито между Реал (Мадрид) и Барселона и въобще не му е било до празнуване. “Това беше най-мрачното и тихо коледно парти в историята на клуба”, пише Дейли Мейл, позовавайки се на свой източник. Изданието добавя, че празникът е бил далеч по-скромен от този през 2007 година, когато след 15-часов запой играчите са приключили в дискотека с 80 жени.
Отсъствието на Бербо от купона и календара пък може да се приема като предизвестено сбогуване с Олд Трафорд.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

водолей