Свързани новини

18.11.2011 16:31

Сър Алекс: Удължаваме договора на Бербатов с една година

Видян 1865 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Димитър Бербатов е изключителен футболист и ще активираме клаузата му за удължаване на договора с една година", заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън, цитиран от ESPN.


Най-скъпото попълнение в историята на "червените дяволи" остава често резерва през този сезон за сметка Уейн Рууни, Хавиер Ернандес и Дани Уелбек.


Малкото игрови минути на българина доведоха до спекулациите, че Фърги може да продаде играча през януари, а руският Анжи "се облизва" за подписа му, пише уебсайтът за спортни новини Спортни.бг. Преди няколко дни агентът на Митко - Емил Данчев, заяви че той и клиентът му ще разгледат евентуална оферта от Русия.


Фърги обаче разсея съмненията и увери, че Бербатов ще преподпише.


"Димитър все още е в мислите ми. Прочетох някои неща, но не виждам причина да го продавам. Той е невероятен футболист и ще му дадем още една година договор", сподели шотландецът на пресконференция.


"Той няма късмет, тъй като формата на Хавиер Ернандес през последната година е страхотна. Бербатов все още играе голяма роля в клуба и тренира добре. Не се оплаква. Той е страхотен професионалист и се радваме да го имаме. В наши дни в един отбор трябват повече нападатели. Ако погледнем 1999 година, тогава имахме четири велики нападатели. Те изиграха своята роля. Точно това се случва и днес", каза още шотландецът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

козирог