Свързани новини

14.11.2011 15:41

Бунт за пари заради Бербатов

Видян 1446 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скандал тресе от няколко дни втородивизионния Бдин (Видин). Колкото и абсурдно да изглежда, в основата е Бербатов. Става въпрос за бащата на звездата на Манчестър Юнайтед – Иван Бербатов, който бе назначен за изпълнителен директор на крайдунавския тим. Заради това, че новият началник не донесъл пари Бдин падна 1:3 от Спортист (Своге) в Западната Б група. Треньорът Альоша Андонов заяви, че наистина е имало бойкот и едва е навил играчите да излязат на терена.
“Целият бойкот беше за една сума, която не изплатиха на момчетата. Зад тях съм. Новият спонсор Димитър Герасимов беше в чужбина и нямаше възможност да дойде и да раздаде пари. Това обаче трябваше да направи Иван Бербатов. Местни хора създават проблеми на новото ръководство да нормализира нещата”, заяви треньорът Альоша Андонов. Въпреки обещанието от страна на новия меценат да раздаде всички дължими суми преди мача в Своге, Бербатов-старши така и не се появил и момчетата останали с празни джобове. “Заради случилото се нашият спонсор се прибра вчера от чужбина. До вторник-сряда всичко ще е наред. Бяхме готови за мача, но мотивацията спадна. Надявам се в близките дни всичко да се нормализира”, допълни Андонов. След загубата от Спортист Бдин заема 3-о място в Западната Б група с 21 точки, на 6 от лидера Пирин (Гоце Делчев) и на 4 от втория Спортист. Във врата на видинчани по ирония на съдбата диша Банско, чието бъдеще пък се свързва със самия Димитър Бербатов. В зимен курорт №1 упорито върви слух, че бившият капитан на националния отбор ще купи част от акциите на клуба, в който по равен брой дялове държат Общината и концесионерът на ски зоната ЮЛЕН.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци