Свързани новини

14.11.2011 14:00

Искат Берлускони за президент на ФК Милан

Видян 1585 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тифозите на Милан са обнадеждени, че след като подаде оставка като премиер на Италия, Силвио Берлускони ще е отново президент на клуба и ще успее да върне славните дни на росонерите, пише Марица. Малко преди да отстъпи от длъжността си на министър-председател Берлускони заяви в интервю, че може да се върне отново като президент на Милан, позиция, която сдаде след като пое властта в Италия през 2008 година. След като обяви официално оставката си, основният коментар на запалянковците беше „Най-сетне!", като след това допълненията обикновено се въртят около Берлускони остави Италия, за да дойде и да помогне на Милан, преди да го оковат в белезници. Феновете на Милан искат големи имена в състава, за да се върнат добрите стари дни на клуба, когато политикът и медиен магнат беше президент и Милан диктуваше модата в световния футбол.


Един от любимците на Берлускони - Филипо Индзаги не получава много възможности за изява с екипа на Милан. Той дебютира за сезона едва преди седмица, като влезе за 10 минути срещу Катания. 38-годишният нападател помоли треньора Масимилиано Алегри да играе за юношеския тим срещу Верона, вместо да тренира с първия тим.


За Индзаги не е важно дали играе срещу Реал Мадрид или за юношите. Супер Пипо не е играл пълен мач почти година. Но срещу Верона го направи. Той не вкара гол за победата 2:0, но изработи нарушението, от което резултата стана 2:0.


Пипо тича и се бори с желанието на момче. Между него и най-младия играч на отбора - Тамаш имаше 22 години разлика. Но желанието на двамата беше еднакво.


Много съм доволен, че можех да го използвам. Така момчетата разбраха каква е най-правилната нагласа да играеш футбол. Възрастта не означава нищо, когато имаш подобен дух. Искам момчетата да го взимат за пример, заяви треньора на младежкия тим Алдо Долчети.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец