Свързани новини

03.10.2011 13:57

Искат оставката на Чичовото

Видян 1714 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Оставката на треньора на Литекс Любослав Пенев виси от джоба му. След равенството 2:2 срещу Миньор в Перник поста на Чичовото е сериозно застрашен. От началото на сезона шампионите се представят крайно неубедително. В първите осем кръга Литекс спечели само едно гостуване - 2:0 срещу Славия. Ловчанлии се провалиха с 1:1 срещу Видима Раковски и 2:3 срещу Левски. В края на седмицата Литекс има лек мач срещу Монтана, но следващата предстои истинското изпитание пред Пенев – домакинство на хита Лудогорец. Ако не успее изведе отбора до победа, почти сигурно ще бъде освободен.
“Абсурдно е да защитим титлата, след като правим не детински, а бебешки грешки”, изригна Любослав Пенев след хикса.
“Тренираме по един начин, играем по друг - продължи да се гневи Пенев. - Доста футболисти не само не са на стадиона, ами са на друго място и в друг град. Реалист съм. Не говоря да играем голям футбол. След като вкарахме гол, отборът забрави да си подава топката. Недопустимо е за играчи на шампиона. По този начин се отдалечаваме от титлата. Футболен интелект е това. Не се учи...”
Литекс поведе с гол на Георги Миланов, но Ивайло Стоянов и Том обърнаха резултата в полза на Миньор. Вратарят на перничани Иван Чворович сбърка грубо при изравнителното попадение на Мирасема. Ветеранът от Литекс Светослав Тодоров пък изпусна чисто положение. В последните минути при 2:2 по-близо до попадение бяха домакините. Националът Петър Занев в последния миг спря Явор Въндев.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева