Свързани новини

09.09.2011 12:47

Голям тенис в Ню Йорк

Видян 1490 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

№1 в света Новак Джокович първо изостана с пробив срещу Янко Типсаревич, след това спечели 5 поредни гейма, загуби следващите 4 и накрая се стигна до тайбрек, който лидерът в схемата спечели със 7:2. Във втората част двамата сърби си размениха само по един пробив, но този път Типсаревич измъкна тайбрека със 7:3. За съжаление обещаващият мач свърши дотук, защото в началото на третия сет Типсаревич получи контузия и след като загуби 9 поредни гейма, се отказа.


На полуфиналите Джокович ще срещне Роджър Федерер, който взе реванш от Жо Вилфред Цонга за загубата си на „Уимбълдън”. Този път швейцарецът беше безапелационен – 6:4, 6:3 и 6:3, като двубоят беше прекъснат за малко повече от час заради падналия дъжд. Федерер показа тенис от златните си години - изчистен от грешки и с перфектен сервис, и ще се надява сценарият от "Ролан Гарос" да се повтори, когато пак на полуфиналите нанесе първата и единствена засега загуба този сезон на Новак Джокович.


В долната част на схемата двама американци намериха място на четвъртфиналите. Анди Родик отстрани 5-ия поставен Давид Ферер с 6:4, 6:3, 3:6 и 6:3, докато Джон Иснър победи Жил Симон от Франция благодарение на 3 тайбрека – 7:6, 3:6, 7:6 и 7:6.


Следващият съперник на Родик е Рафаел Надал. Испанецът започна мача срещу Жил Мюлер с изоставане от 0:3 гейма от вчера, но накрая спечели със 7:6, 6:1 и 6:2.


Подобно на него Анди Мъри записа бърз успех над Доналд Йънг – 6:2, 6:3 и 6:3 и вече мисли за срещата с гиганта Джон Иснър.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

риби