11.05.2011 14:34

Азис към шефа на Славия: С вратаря си ли спиш?

Видян 1821 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Гей скандал разтърси скачените съдове на светския живот – футбола и чалгата. Суперзвездата Азис отвърна на шефа на Славия Венци Стефанов, който в ефира на 

TV7 го изненада в гръб (на футболен език - му влезе отзад). Бизнесменът коментира снимка на вратаря на отбора си – Стефано Кунчев, на която гушка известна фолкдива, с думите: „Радвам се, че Кунчев е прегърнал Емануела, а не Азис. Това доказва, че в Славия играят хетеросексуални.”

„Не се впечатлявам лесно от подобни неща, но ми стана неприятно, че ме намесват по този начин, за да си доказват кой е хетеросексуален и кой не. В крайна сметка, ако имат нужда да го правят, добре, но не виждам защо трябва да забъркват хора, които нямат нищо общо с тях и да се възползват от популярните имена!”, гневи се в официално съобщение до медиите Азис. 

„От своя страна аз пък искам да питам – те мислят ли, че аз бих прегърнал този футболист?! ”, допълва в типичния си стил Костинбродския славей. 

„По-добре шефът на отбора да си гледа футбола и представянето на играчите на терена, което далеч не е блестящо, вместо да се занимава със сексуалната им ориентация и да им казва с кого да се прегръщат. Освен това как господин Стефанов може да бъде сигурен в хетеросексуалната ориентация на своя вратар? Да не би да си лягат заедно с Кунчев? Ако се съди по прегръдките, то аз съм най-големият мъжкар на света, защото през ден съм в обятията на най-красивите жени в България”, завършва Азис.




Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

риби

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик.