Свързани новини

10.02.2011 16:39

Мачът с Естония продаден

Видян 1503 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Съмнения за уговорка витаят около мача на националите с Естония (2:2). Президентът на тамошната футболна федерация Айвар Похлак заяви, че двубоят е бил манипулиран.


“Вече знаем, че е имало необичайно високи залози за мачовете Латвия – Боливия (2:1) и Естония – България (2:2). Големи залози са били направени за общия брой голове в двата мача, което поставя под съмнение честността на съдията. Вече информирахме УЕФА и оттам обещаха, че ще проучат задълбочено проблема”, заяви Похлак.


Той призна, че е започнал да има съмнения за мача преди няколко седмици, когато бил на посещение в Уругвай. Похлак трърди, че естонците са водили преговори за контролна среща с Боливия, но южноамериканците са се спрели на двубой с Латвия. Боливийците признали, че им било пратено да изиграят този двубой.


Подозренията на президента на естонската федерация се повишили, след като разбрал, че България е дала съгласието си за мача, въпреки че имидж правата вече били продадени. Нашите първоначално не са имали интерес към провеждането на двубоя.


В същото време треньорът ни Ллотар Матеус погледна с оптимизъм към предстоящата квалификация срещу Швейцария. Селекционерът каза, че очаква стадионът да бъде пълен, което ще доведе и до по-хубава обстановка за игра.


"С Швейцария трябва да играем доста по-добре, ако искаме да победим и да запазим шансовете си за класиране за финалите на европейското първенство. Атмосферата на мача с Швейцария ще бъде по-различна - пълен стадион, играчите ще бъдат с по-голяма мотивация. Сега контролите ги играем пред 100 зрители."



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще се чувствате енергични

Днес ще се чувствате енергични и готови да преследвате