Свързани новини

14.12.2010 14:24

Марадона прави български отбор

Видян 1750 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Една от иконите на световния футбол – Диего Армандо Марадона, може да превърне английския Блекбърн в българска колония. Това се разбра, след като Мирър съобщи, че великият аржентинец е фаворит за мениджърския пост на тима от Ланкашър след уволнението на Сам Алърдайс. Индийските собственици на Роувърс даже възнамерявали да дадат на дон Диего цялата власт и да му поверят и позицията на технически директор.


„Той е правилният човек и ще донесе на клуба на лейбъристите световна популярност“, пише Мирър. Последният значим успех на Блекбърн датира от 2002 година, когато спечели Купата на Лигата. Преди това Роувърс станаха шампиони на Англия през 1995-а с големия Алън Шиърър в състава си.     


Според осведомени източници, ако Марадона поеме Блекбърн, ще привлече на Иууд парк капитана на Астън Вила Стилиян Петров и острието на Болтън Мартин Петров. Двамата национали не са играли рамо до рамо от края на 90-те, когато звездите им изгряха почти едновременно в ЦСКА. Зад граница Стенли рита само в шотландския Селтик, докато Марто последователно смени екипите на швейцарския Сервет, германския Волфсбург, испанския Атлетико Мадрид и английския Манчестър Сити.


Колкото до дон Диего, той е безработен от световното в ЮАР, когато бе уволнен като селекционер на Аржентина заради напразните илюзии за титла и отпадането на четвъртфинала след 0:4 от Германия. Напоследък името на Марадона, който е близък авер на Христо Стоичков, бе спрягано за треньор на Иран, Мексико, Португалия, и дори на Астън Вила на Стенли.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

Превърнете активността си в предприемчивост

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Превърнете активността си в предприемчивост,