Свързани новини

13.12.2010 17:16

Пената натресе Левски на Литекс

Видян 1694 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Леката ръка на почетния президент на ЦСКА Димитър Пенев запрати в убийствен четвъртфинал кръвния враг Левски. Стратега, който е прочут с невероятния си късмет, отреди  в първия мач сините да гостуват на друг голям конкурент на армейците – Литекс. Шампионите от Ловеч вече записаха домашен успех над Левски – 2:1 в А група през първия полусезон.   


Двамата клуба, който не таят добри чувства един към друг от години и почти непрестанно около техните мачове летят искри на терена и извън него, безспорно доминират в турнира за Купата от началото на века.  От 2000-ата досега левскарите, които са рекордьори на България в турнира с 26 трофея, са печелили отличието пет пъти - 2000, 2002, 2003, 2005, 2007, като в последните два от случаите побеждават на финала именно Литекс. Тимът на Гриша Ганчев пък вдигна Купата четири пъти - 2001, 2004, 2008, 2009 и още два пъти бе финалист. Останалите два тима, които са печелили трофея през новия век са ЦСКА (2006) и Берое (2010).  


Другите 1/4-финални двойки също са доста интересни, като само армейците могат да се похвалят със сравнително по-лек съперник. ЦСКА се изправя срещу разпадащия се Черно море, а в същото време високолетящият Локо (Пд) на Коко Динев ще играе с традиционно неудобния за всички Пирин. Черноморец и Славия пък ще определят последния полуфиналист.


Мачовете от 1/4-финалите ще са през февруари, като датите ще бъдат определени допълнително.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Министърът на отбраната на страната Луис Петри след среща със заместник-генералния секретар на ръководения от САЩ военен блок Мирча Джеоана

Аржентина иска да стане партньор на НАТО

Аржентина официално поиска от НАТО да я ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на