25.10.2010 17:52

Дучето: Мутра от Левски коли и беси в ЦСКА

Видян 4946 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Простотията в ЦСКА край няма. След като собствениците на най-великия български клуб от Титан го докараха почти до изпадане с безумни управленски и кадрови решения, се стигна и до проливане на кръв.


Прочутият запалянко на ЦСКА Иво Цветков, известен като Главата, обвини управителя на стадион Българска армия Калоян Стоянов в побой. Инцидентът стана по време на мача на червените с Миньор в Перник, спечелен с 4:2. Тогава в сектора на цесекарите наху Стоянов, който е бивш боксьор и има мрачна слава, предвождайки 50 дебеловрати момчета. Те се нахвърлили на Главата, като му строшили скулата, един зъб и няколко ребра и поискали да свалят шефа на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето. Напрежението по оста агитка-ръководство ескалира при загубата 0:2 от Рапид (Виена) миналата седмица. Тогава сектор Г обяви война на Титаните.


Във връзка с всички драматични събития Дучето даде пресконференция.


“Господин Калоян Стоянов дойде с 50 човека и пред 300 деца каза да си изберат нов шеф на фенклуба. Това е престъпна група, която служи на един господин (б.р. - има предвид собственика Димитър Борисов), който иска да узурпира ЦСКА, да продаде клуба, да продаде стадиона, а не да бъдем там, където ние искаме. Стоянов заяви, че изпълнява заповеди на Димитър Борисов. Бил дал 27 милиона. Искам да живея, не искам погребение на ЦСКА за 27 милиона”, каза фен №1 на ЦСКА.


“Подадена е жалба в районна прокуратура, ще има втора, трета, четвърта, ще има жалби до дупка. Във всеки мач от тук нататък ще има плакати Вън мутрите от ЦСКА. Ще се борим докрай! Такава ситуация не е имало никога в българския футбол. Не може един човек, който е пазил дъщерите на Наско Сираков и е помагал на Левски да стане шампион, да ме учи как да обичам ЦСКА. Нямам акт 16 за Армията, но аз ще бъда винаги там. Синът ми, внукът ми. Всички. Винаги ще съм на стадиона. Аз водя тази агитка от 80-а година, от 15-годишен“, пламенно завърши Дучето.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

телец