Свързани новини

19.10.2010 17:17

Бербо помирява Рууни и Фъргюсън

Видян 1590 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Димитър Бербатов взе ролята на парламентьор в Манчестър Юнайтед. Бившият капитан на българския национален отбор се опитва да помири приятеля си Уейн Рууни и мениджъра Сър Алекс Фъргюсън, които от няколко седмици са в студена война. Конфликтът между двамата е на път да взриви съблекалнята на Червените дяволи.


Рууни изрева срещу решенията на знаменития шотландец да не го пуска в игра и дори заплаши да избяга в кръвния враг Манчестър Сити. Сър Алекс обясняваше отсъствието на нападателя от състава с някаква мистериозна контузия. „Здрав съм като бик“, контрира публично Рууни, който, откакто бе разкрит, че изневерява на жена си Колийн, изглежда не на себе си и формата му падна рязко. Междувременно той отказа да поднови договора си с Юнайтед, който изтича след 18 месеца. Според Дейли Мейл богаташкият Манчестър Сити предлага на Рууни заплата от невероятни 230 000 паунда на седмица. Смята се, че Юнайтед няма да извади повече от 150 000.


Английските медии твърдят, че Бербо няколко пъти е разговарял с Фъргюсън по въпроса, а след това е излизал само с Уейн, като го е съветвал да остане на Олд Трафорд. Както е известно, нашият има огромно влияние сред звездите на Червените дяволи и дори се говори, че може да получи капитанската лента.  


От своя страна Колийн вече обяви, че няма да се премести в никакъв случай да живее в чужбина, особено, докато малката й сестра Роузи е много болна. Двете опции пред Уейн на Острова са Сити и Челси, тъй като само тези два клуба имат достатъчно финансова мощ, за да си го позволят.  Реал Мадрид вече по заобиколен път се отказа от услугите на булдокоподобния британец, като треньорът Жозе Моуриньо обясни: „Не мисля, че изобщо Рууни ще напусне Юнайтед. Смятам, че Големият (Фъргюсън) ще го убеди да остане.” Колегата му от Челси Карло Анчелоти пък бе категоричен: „Ако Рууни е на пазара, Челси ще обмисли оферта за него.”


Днес Юнайтед посреща турския Бурсаспор в българския сблъсък на Шампионската лига -  Митко Бербатов застава срещу адаша си Иванков, който ще брани комшийската врата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

водолей