Свързани новини

11.10.2010 17:08

Сър Алекс прави Бербо капитан

Видян 1755 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Джордж Бест, Боби Чарлтън, Денис Лоу, Ерик Кантона, Дейвид Бекъм, Райън Гигс...Димитър Бербатов. Бившият капитан на България може да се нареди до най-великите играчи на Манчестър Юнайтед за всички времена, ако Сър Алекс Фъргюсън изпълни намеренията си да го направи капитан.


Сензационната новина за това, че легендарният шотландец обмисля да повери лентата на Бербо разтръби вестник Мирър. Според таблоида Сър Алекс бил посъветван от старите кучета в отбора – Райън Гигс и Пол Скоулс, както от звездата Уейн Рууни, да повери главната роля на нашия. Впрочем, тримата заедно с Рио Фърдинанд са едни от най-близките хора на 29-годишния благоевградчанин на Олд Трафорд. Освен това Гигс, Скоулс и Рио са бивши капитани на Червените дяволи. В момента такъв е сърбинът Неманя Видич.


„От началото на сезона Бербатов носи Манчестър Юнайтед на гръб. Освен гениалните си отигравания като трите му гола срещу Ливърпул, той има и огромен авторитет в отбора. Не мисли, Фърги, идеята той да е капитан наистина е страхотна, направи го!“, пише Мирър.


Междувременно пък Бербо и останалите от Юнайтед участваха в турска реклама. Играчите снимаха клипа Футболна среща в небето, който представя турските авиолинии (THY) - един от спонсорите на клуба. Действието се развива в самолет, а целта е да бъде популяризира компанията и да се демонстрира комфорта на новата бизнес класа на авиолиниите по време на пътуването. Рекламата ще обиколи 80 страни по света, а за първи път ще се завърти на 20 октомври. В клипа участва и Сър Боби Чарлтън, който вчера навърши 73.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.