Свързани новини

26.09.2010 18:22

Мартин спря Бербо с 2:2

Видян 1622 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българският национал Мартин Петров бе основна фигура за Болтън при равенството 2:2 с Манчестър Юнайтед в мач от 6-ия кръг на Висшата лига.


31-годишният врачанин записа гол – негов първи за сезона, и асистенция, като така спря устрема на Митко Бербатов и червените дяволи. Световните агенции описаха мача на Рийбок стейдиъм като българското дерби и не спестиха суперлативи на двамата наши, които са близки приятели от времето им в ЦСКА от края на 90-те. За Бербо това бе първи мач без попадение, след като в последните 2 – срещу Евертън и Ливърпул, той наниза цели 4 парчета.  


В 6-ата минута Мартин Петров изпълни корнер вдясно от вратата на Ван Дер Сар, Зат Найт с крак засече топката и я прати в мрежата. Португалският национал Луиш Нани успя да изравни резултата в 23-ата минута. Той се разписа след самостоятелен пробив през центъра на защитата на домакините. Болтън взе нов аванс в резултата. В 67-ата минута Петров влезе в наказателното поле на Манчестър Юнайтед отляво, получи пас от Йохан Елмандер и след като се справи с Парк Джи Сунг, прати топката във вратата за 2:1. Шест минути по-късно резервата Майкъл Оуен вкара изравнителното попадение за 2:2. Нападателят на Манчестър Юнайтед се разписа с глава след центриране от фаул на Нани.


Марто бе сменен в добавеното време, а Бербо изкара пълни 90 мин.


В същото време новият национален селекционер Лотар Матеус, който се зарече да върне в отбора най-голямата ни звезда, бе на стадион Артемио Франки в люлката на Ренесанса Флоренция. Там знаменитият ариец гледаше печалното представяне на Валери Божинов при загубата на неговия Парма 0:2 от местния Фиорентина в калчото.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат