Свързани новини

15.09.2010 16:54

ЦСКА отвръща на удара: Даваме Батков на УЕФА

Видян 1639 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ръководството на ЦСКА е изпратило писма до УЕФА, Динамо Москва, Базел и прокуратурата в Бохум, в които са описани обвиненията на собственика на Левски Тодор Батков. Както  в. 19' вече съобщи, босът на сините обвини вечния враг, че прокуратурата в Германия разследва мачовете на отбора от Лига Европа срещу Динамо (Москва) и Базел през миналия сезон.


“Пратихме писма до УЕФА, Динамо Москва, Базел и прокуратурата в Бохум, за да се извърши необходимата проверка. Цитирали сме какво точно е казал Батков и смятаме, че това е уронване на престижа както на нашия клуб, така и на замесените страни. Нямаме никаква информация ЦСКА да е разследван в момента и за това изпратих и писмо до прокуратурата в Бохум, за да ни отговорят официално, но съм сигурен, че той ще е отрицателен. От Базел даже останаха изумени, че се говорят такива глупости. Уважавам Батков като адвокат, но не може да говори такива неоснователни неща", заяви изпълнителният директор на червените Венци Живков на тръгване за Истанбул. Там днес ЦСКА гостува на турския Бешикташ в първия си мач от тазгодишното издание на Лига Европа. Мачът е от 22,05 часа. Два часа по-рано пък Тодор Батков ще засуче мустак на домакинството на Левски срещу белгийския Гент  в същия турнир.   


“Изказването на Батков е много несериозно. Не знам, но българин да плюва българин, това е типично за нас. Господин Батков започна да се изказва, от доста време не беше говорил, мисля, че е окрилен от 2-3 добри резултата и почна да говори, а това е хубаво за нас", смята спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

риби

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик.