Свързани новини

12.09.2010 17:34

ЦСКА сваля Боби с извънреден конгрес

Видян 1439 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Яко се разклати столът на шефа на БФС Боби Михайлов. ЦСКА вдигна мерника на легендата на Левски и официално обяви, че иска свикване на извънреден конгрес.


„Ние не търсим съюзници, а справедливост. Хората в БФС провалят и клубния ни футбол, и националния отбор“, заяви по телефона от Испания собственикът на ЦСКА Димитър Борисов. Шефът на Титан и ортакът му Иво Иванов побесняха, след като фирменият съдия на Литекс Стефан Спасов отряза главата на червените за 1:1 в дербито от 6-ия кръг на А група. Реферът, известен с прозвището Пастата, подпираше гостите от Ловеч, начело на които дебютира някогашният му душманин от Борисовата градина Любослав Пенев. „Пастичка ли е, еклерче ли е – не знам, но съдията е страхотен престъпник“, каза Любо миналата есен по адрес на арбитъра, когато като треньор на ЦСКА пощръкля след 2:2 с Локо (Сф). Снощи  той обаче не каза една дума за Пастата, който според армейците, ги ощетил, като не дал 2 дузпи.


„Дузпите бяха между една и една и половина“, коментира в типичния си абсурден стил почетният президент на армейците Димитър Пенев.


„Искаме извънреден конгрес, Боби да си ходи“, отсече междувременно и другият Титан на мисълта Иво Иванов на излизане от стадиона.


„Ако шефът на съдийската комисия Костадин Костадинов не подаде оставка в понеделник, аз ще си подам оставката като член на Изпълкома“, пък заплаши спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов.


„Няма да я подам в понеделник, а във вторник. Само искам да кажа, че някои хора не са мъже, те си знаят кои са. Никой не ми се е месил в работата”, коментира самият Коце Костадинов.


Впрочем, бунтът на ЦСКА срещу изпълнителната власт във футбола ни е първият след националната катастрофа на националния отбор. Боби Михайлов си спаси кожата с оставките на Наско Сираков и Мъри Стоилов.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови