Свързани новини

10.09.2010 16:58

По милион за Мъри и Наско от България

Видян 2248 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По всичко личи, че шефът на БФС Борислав Михайлов не е ИЗТРЕЗНЯВАЛ от доста време. Поне действията му са като на човек, обърнал три големи. Незнайно по каква причина Боби е дал по 1,1 млн. лв. заплата на гробокопачите на националния отбор Наско Сираков и Станимир Стоилов. От началото на 2009 г., когато поеха тима, двамцата се прибрали малко над 2 милиона лева, идващи от джоба на данъкоплатеца. Това прави точно по 50 000 лв. месечно. Пари, с които, ако Боби не беше махмурлия, щеше да назначи треньор от ранга на  Отмар Хитцфелд. Германецът в момента води гарнитурата на Швейцария, откъдето е съпругата му, точно за 1 милион евро годишно. Той обаче заедно с Мъри и Наско доведоха националния отбор до национална катастрофа, докато хер Хитцфелд, който на старта на световното  удари бъдещия шампион Испания с 1:0.


И за да покажем колко честно се разпределят парите за спорт у нас, ще дадем пример с европейския вицешампион по бокс Тервел Пулев. Най-добрият ни боец в категория до 91 кг прибира от държавата 240 лв. - минимална работна заплата... Това обаче не е най-големият абсурд. Оказа се, че по-малкият брат на Кубрат Пулев, не се е разписвал на платежно от четири месеца. А шефът на федерацията по бокс Марин Димитров е по-нагъл и от Михайлов. Месарят от Пловдив все още не е дал на Тервел премията (10 000 лв.) за среброто от Москва.


Но да се върнем на Боби, които е по-друго уиски от шеф на бокса. Той пари дава, но само на роднини и близките си приближени по дебела синя линия.


Като левскар, каквито са Мъри и Наско, Боби набута в националния отбор знайни и незнайни освободени от физическо играджии от Герена. Най-голямата наглост обаче е, около вратата. На нея от близо година пази Ръцетемупречат Михайлов – Николай, или по-известен като Малката Перука. В защита пред Джуниър пък с вид на потиснат труженик от къра се поти зетят на Боби – Живко Миланов. Другите левскари в националния нямат нужда от изброяване, тъй като дори и да споменем имената им, едва ли някой ги знае или пък ще ги запомни. Важното обаче е, че цели 10 геренаджии бранят герба по терена, белким някой ги хареса и ги вземе в странство да направят и те някой лев, завалиите.


Проблемът в БФС обаче съвсем не е само националния отбор. Да споменем пресаташето на БФС Павел Колев, който май забрави, че някога май е бил и журналист. Начетеният продукт на школата на Националната гимназия за древни езици и култури издал някаква си заповед ритнитопковците на Мъри да не говорят след мача с Англия. Като един от отявлените сини кхмери в медийните среди, Павката също се настани удобно в БФС по волята на услужливите си контакти със Стоилов и Сираков от времето, когато беше редови репортер във вестник 24 часа. Впрочем, съвсем не е незначителна следната вметка: докато работеше в Часовете, Колев се ожени, като кум му стана тогавашният треньор, естествено на Левски – Люпко Петрович. Когато на този поста дойде Мъри, Павел се купи старото му Ауди, На далавера.


Това е – само Левски, майната му на трибагреника...



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния