Свързани новини

08.09.2010 10:56

Мъри хвана гората

Видян 1974 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Второ поредно поражение в Евроквалификациите записа националният ни отбор след загубата си с 0:1 от Черна гора в мач, игран снощи на стадион Васил Левски. В началото на срещата 6000 фена бяха преки свидетели на драматичен двубой с множество атаки и на двата отбора, но типично за нашите градусът на играта спадна почти до нула до края на първото полувреме. Ивелин Попов добре препоти черногорци, първо в 15-ата минута, когато в комбина с Рангелов успяха да подадат на новопопълнението Газиантеп, но той не уцели вратата. Вторият миг на слава за Попето бе в 34-ата минута, когато с глава запрати топката право в ръцете на Младен Божович. Само минута по-късно Зверевич от 22-23 метра стреля изненадващо през четирима играчи на България, а топката след силния му удар ниско и целенасочено по тревата се озова в мрежата на Ники Михайлов.


През второто полувреме на мястото на Димитър Рангелов се появи Валери Божинов, а Станислав Генчев замени Живко Миланов. Отново активна игра от страна на българите и отново само за няколко минути разбуди агитки и зрители. След поредното затишие дойде и бурята - в 62-ата минута Мартин Петров от пряк свободен удар стреля опасно във вратата на Божович, но той успя да боксира топката вдясно. Гредата на Мартин Перов две минути преди края на мач също не успя да промени резултата. България продължава в евроквалификациите без нито една точка, с общ резултат 0:5, след като меналата седмица загуби и от Англия с 4:0 в мач, игран на Уембли.


Селекционерът на нацоналите спази обеща да спази заканата си и да подаде оставка след втората загуба на лъвовете. С видно преиграна драматичност и тийнейджърски сълзи в очите Мъри заяви непосредствено след срещата: "Загубата от Черна гора дойде в повече. Нямам обяснение за нея. Най-вероятно това е последният ми мач. Когато напусна, ще стана най-големият фен на националния отбор."


Недоволство от играта на сънародниците си изрази и премиерът Бойко Борисов, който заедно с дясната си ръка - Цветан Цветанов изгледа срещата от трибуните. "Без Бербатов - толкова", бе първият коментар на премиера пред камерие на БНТ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей