Свързани новини

06.09.2010 15:23

Или бият Черна гора, или хващат гората

Видян 1349 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В мач не на живот и смърт, а в битка за запазването на постовете излиза националният отбор срещу Черна гора във втората си евроквалификация от група G от 20,30 часа във вторник. При провал, селекционерът Станимир Стоилов със сигурност ще се върне назад към корените си на хасковския бостан. Оставка или уволнение на Мъри при евентуален равен или загуба срещу черногорците ще спасят кожата на шефа на БФС Боби Михайлов. Треньорът е негово протеже и откакто пое държавния тим, е на път да опропасти втора поред голяма кампания.


Според източници на 19' Боби е имал среща на 6 очи с Мъри, светил им е отговорникът за националния отбор Наско Сираков. Твърди се, че тримата, които са легенди на Левски и прокарват в гарнитурата тънката синя линия, са бистрили варианти не при успех, а при провал.


„Ако не спечелим, ще ни линчуват“, казал Михайлов и леко се поклащал на стола си от нерви. Наско и Мъри бяха печеливш тандем на Герена, сега май припечелват и от националния – заплатите им са по 50 000 лева, разкри Сашо Диков в Едно към едно по Канал 3. Сираков и Стоилов показаха, че ще си ходят още при завръщането на нашите от първата евроквалификация с Англия, когато ни разпраха с 0:4. „Ще се замисля за бъдещето си“, каза Мъри. „Отиваме на кино“, обобщи Наско.


Актуалните варианти за бъдещ национален селекционер са два – завръщането на джедая Христо Стоичков, който се провали при първия си престой, или нова страница с Красимир Балъков, който пише история с Черноморец.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

рак