Свързани новини

22.08.2010 18:14

Барса се ослушва за Бербо

Видян 1528 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Футболната емблема на Испания – Барселона, следи всичко, което се случва около бившия капитан на българския национален отбор Димитър Бербатов. Според каталунското радио 29-годишният нападател на английския Манчестър Юнайтед влизал в плановете на треньора Хосеп Гуардиола. Информацията изтече късно в събота, няколко часа след като Барса спечели Купата на краля след 4:0 над Севиля.


Припомняме, че в началото на лятото се появиха спекулации, че Бербо ще напуска Олд Трафорд. За него устата си тогава направиха от германското страшилище Байерн Мюнхен и италианския колос Милан. Преди няколко дни френският шампион Олимпик Марсилия също  се нареди на опашката. Барса обаче била готова да се надцаква с половин Европа, ако от Юнайтед дадат зелена светлина за трансфер. Това обаче изглежда малко вероятно, като се има предвид, че мениджърът на червените дяволи сър Алекс Фъргюсън се скъса да хвали нашия от началото на сезона. Първо го нарече „гений на нашето време с прическа на Дракула“, след като Бербо вкара ювелирно за спечелването на Суперкупата на Англия с 3:1 над Челси. „Това е той“, изръкопляска Фърги след гола на благоевградчанина при 3:0 срещу Нюкасъл в 1-ия кръг на Премиершип.


„Димитър разполага с огромни възможности. Колко пъти вече съм го казвал, но пак ще повторя - когато купим футболист за много пари (б.р. - Бербатов бе купен за 30,75 млн. лири ), очакванията към него са огромни. И когато не се представя на необходимото ниво, критиките са жестоки. През миналия сезон мога да посоча много мачове, в които Бербатов игра много, много добре. Той разполага със страхотни качества и затова остава при нас. Димитър страшно много вярва в себе си. А когато имаш доверие във възможностите си, можеш да покажеш способностите си си", обяви Фъргюсън вчера пред в. Дейли Експрес часове преди снощния мач с Фулъм.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

телец

Емоционалното напрежение може да надделее днес

Емоционалното напрежение може да надделее днес,